Frikadellesandwich

Om retten

Frikadeller kan i Danmark spores helt tilbage til år 1280, og er i dén grad en del af den danske madkultur.

Jeg husker som lille pige, at min far og jeg, hver weekend tog forbi slagteren for at hente frikadeller til frokost. De blev spist på rugbrød med remoulade og rødkål. I dag tager jeg altid en hånddelle, og hvis jeg kan hapse den direkte af panden bliver det ikke meget bedre.

En frikadellesandwich er utrolig lækker. Blød hjemmebagt bolle, syrlig og sød rødkål, syltede agurker i krydret syltelage, cremet remoulade med grove pickles, mayonnaise og ristede løg.

Til vores frikadeller har vi sammensat en krydderiblanding med masser af peber. Frikadellerne er saftige, og stegt i rigeligt med smør til den helt rigtige crisp.

Remouladen er vores egen. Syltede grove pickles som står i syltelage i mindst en måned. Blendes groft og blandes med mayonnaise og krydderier.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.