Flæskestegssandwich

Om retten

Hos os, er en flæskestegssandwich simpel i sin opbygning og lang tid undervejs. Vi starter med at sprænge kamfilet i egen krydret saltlage. Det tager et par uger at mørne stegen, hvorefter vi kan skære og stege den færdig. En kamfilet er uden svær, og sværene som vi får specialskåret fra producenten, er et døgn undervejs (Læs mere om vores flæskesvær her …)

Udover den hjemmebagte bolle, sprængt kamfilet og flæskesvær, består den af hjemmelavet rødkål, syltede agurker og mayonnaise rørt med sennep.

Er du rigtig sulten, kan du få vores Kæmpesvin. Det er en flæskestegssandwich med ekstra kød og svær.

Denne måde at lave en flæskestegssandwich på, er ikke klassisk, men et bevidst valg fra vores side. Vi kan lide, at kødet er saftigt og uden fedtkanter. Vi kan også lide, at sværene altid er sprøde. Det gør, at den er nem at bide igennem, og nemt kan spises på farten.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.