Hvem er vi

Grillbarskærlighed

Om Grisen Grillbar

Dansk grillmad var ikke særlig hypet i København i 2015, og det synes vi var synd! Derfor besluttede vi at åbne en grillbar med hjemmelavet dansk grillmad af ordentlige råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Vi ville give Københavnerne en mulighed for at genopdage deres egen originale fastfoodkultur – med masser af brun sovs.

Min kærlighed til det danske grillbar-univers stammer helt tilbage til min barndom på vestegnen. Hver torsdag var jeg med min far på den lokale grill fordi mor arbejdede til sent. Her fik vi flæskestegssandwich, frikadeller og pomfritter- Det var en kærkommen pause fra mors gryder med grøntsager.

I 2014 færdiggjorde jeg uddannelsen i Ernæring og Sundhed fra Metropol i København, og det åbnede op for at drive et lille spisested. Jeg har altid haft interessen for mad, for sund mad, men også for det lækre og snaskede. Der skal være plads til det hele i en god og velafbalanceret kost.

På Grisen har vi mange stamgæster. Både fra området men også langvejs fra. En del turister har også lagt vejen forbi.

Grisen er et sted de fleste kan trække en nostalgisk reference til, og et sted man kan føle sig hjemme. Det er vigtigt for os at skabe et hyggeligt univers hvor man kan slappe af og nyde maden.

Hyggeligt miljø

Dansk musik, royal copenhagen, sømænd, mors dag platter og alt hvad der er dansk.

dedikeret personale

Gennem snart 4 år, har vi haft de samme dedikerede kokke som i dag driver Grisens køkken.

Friske ingredienser

Sæt tænderne i friske råvarer, leveret fra dag til dag. Velbekomme!

burger

Brun sovs

Brun sovs er indbegrebet af den danske madkultur! Vores sovs er lavet helt fra bunden.

Medarbejderne på Grisen

Gennem snart 4 år, har vi haft de samme dedikerede kokke som i dag driver Grisens køkken. Kay og Rambo sætter en ære i, altid at levere et ordentligt og veltilberedt måltid, og de kender efterhånden alle vores stamgæster så godt, at gæsterne næppe behøver at afgive ordre før køkkenet er igang.

Bag baren har vi altid søde og smilende piger og drenge, som er klar til at guide dig. De tager mod bestillinger, hjælper drengene i køkkenet og sørger for at alle har det godt. Man skal være noget af en blæksprutte for at stå i baren hos os, og nogle af vores medarbejdere har vi haft i flere år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.